#
13
0
Veure més
Veure menys
15

Benvinguda

Benvinguda

Benvinguts!

És la nostra obstinació que aquesta pàgina es convertisca en un vincule amb els ciutadans i amb aquells visitants que gaudeixen de Figueres o senten algun interès per saber de nosaltres. Esperem també, que siga una eina accessible per a tots i que acoste l'administració als seus habitants.

Tant de bo des d'aquest espai virtual puguem canalitzar les aspiracions i suggeriments de tots amb la finalitat d'aconseguir un poble molt millor i més pròxim.

Figueres ha sigut i és un poble forjat en la història i escenari on els seus habitants, de diferents civilitzacions, han sabut establir un caràcter propi, obert, acollidor i predisposat a l'hospitalitat. Est és també un poble il·lusionat en el futur i que per tant aspira a millorar dia a dia amb l'objectiu d'aconseguir un perfecte equilibri entre tradició i modernitat.

Desig doncs, que aquesta pàgina siga eficaç amb els seus ciutadans però sobretot que servisca per a convidar a tothom al fet que coneguen Higueras. Segur que no defraudarem a ningú.

Mercedes Gimenez Gimeno
Alcaldessa - President de Figueres